Archieven

Shiatsu-stoelmassage

IMG_2334

De Shiatsu stoelmassage is een verkorte, gemakkelijk toepasbare vorm van de traditionele Shiatsu massage/behandeling.

Het is zowel preventief bedoeld als gericht op herstel voor spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale werkhouding.

De shiatsu stoelmassage biedt een ontspannende massage voor de nek, schouders, rug en eventueel armen en handen.

 

Wat gebeurt er tijdens een Shiatsu Stoelmassage?
Met behulp van duimen, vingers en handpalmen oefent de masseur druk uit op specifieke drukpunten om diverse lichamelijke functies weer op te starten en blokkades in het lichaam op te lossen.

Je hoeft zelf helemaal niets te doen. Probeer jezelf volledig te ontspannen en ga gewoon mee in de beweging. De specifieke technieken stimuleren de doorbloeding van het weefsel zodat het lichaam zich weer kan herstellen.

Indien nodig zal de masseur ook bepaalde gewrichten mobiliseren en strekken. Een Shiatsu stoelmassage duurt ongeveer een half uurtje. Tijdens de massage leun je voorover in een comfortabele stoel speciaal ontwikkeld voor het geven van stoelmassages.

Deelname is heel laagdrempelig en geschikt voor bijna iedereen en een stoelmassage geeft gegarandeerd nieuwe energie, ontspanning en rust! De behandeling wordt gegeven door de kleding heen.

De behandeling is ontspannend en wordt afgesloten met een korte krachtige activering.

Ben je nu benieuwd en heb je hier vragen over? Schroom niet en klik hier.

Tarieven: 
Behandeling en intake: €60
Vervolg behandeling 30 minuten: €40

Dit bericht is geplaatst op 19 februari 2014, in .

Praktijk

De Zonnestraal” is een belangrijk begrip in mijn dagelijkse leven en staat voor mij als licht en energie, dus het leven. Zonder deze ingrediënten kunnen mensen niet leven. Vanuit deze gedachte heb ik deze naam voor mijn praktijk gekozen.

Mijn passie is om  mannen, vrouwen en ook kinderen te helpen weer in balans te komen en zon in hun leven te laten gaan stralen waardoor zij het dagelijkse leven weer aan kunnen.
Het doel van mijn behandelingen is niet om alleen bestaande klachten op te lossen of te verlichten, maar ook om het aanwezig zijn en de oorzaken ervan te begrijpen en zo het terug keren van deze klachten te voorkomen. Wij gaan dus samen dit proces aan om dit inzicht te creëren.
Lang voordat ziektes zich openbaren geeft het lichaam aan dat er blokkades zijn waardoor de energie niet meer vrij kan stromen.
Vage klachten waarmee je vaak weer naar huis wordt gestuurd kunnen goed behandeld worden door mijn complementaire behandelmethoden.

Een klacht staat nooit op zichzelf, het is een uiting van je hele lichamelijke en mentale systeem.
Mijn behandelingen, begeleiding en advies zijn gericht om jouw vitale kracht en gezondheid te stimuleren.

In mijn praktijk de Zonnestraal in Maurik, in de Betuwe, kun je terecht voor verschillende ondersteunende behandelingen. Wij kunnen samen bepalen welke van de onderstaande behandelingen of ondersteuning past bij jouw klachten.

Meer informatie over mij vind je hier

Waar kun je één van mijn behandelingen voor inzetten?
De behandelingen, waaronder Shiatsu, zijn heel geschikt voor zowel behandeling als preventie van veel verschillende klachten zoals:

  • Spanningsklachten zoals: hoofdpijn, migraine, stress en burn-out, SRI en schouder- en nekklachten
  • Overgangs- en menstruatieklachten zoals: buikkrampen, opvliegers, koude handen/voeten en  menopauze
  • Weerstand zoals: verkoudheid, griep en de algemene weerstand
  • Longproblemen zoals: astma en bronchitis
  • Psychische klachten zoals: slecht slapen, nervositeit, emotionele klachten en eetproblemen
  • Zwangerschap zoals: kinderwens, zwangerschapsklachten en zwangerschapsbegeleiding
  • En natuurlijk ook maag, darm, blaas, spijsvertering klachten
  • Ontspanning zowel mentaal als lichamelijk
  • Scheefstand van het bekken waardoor ook andere klachten kunnen ontstaan waaraan je niet direct denkt bv onverklaarbare rugklachten

Voor wie?
De behandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden, ook voor kinderen vanaf 3 jaar.

Nota bene: De behandelingen kunnen heel  geschikt zijn om een reguliere medische behandeling te ondersteunen. Het is daarbij van belang dat je bij een medisch arts/specialist in behandeling bent. Een behandeling is een aanvulling en kan nooit een vervanging zijn van een reguliere behandeling.

Praktijk “de Zonnestraal” is gevestigd in Maurik (Buren) in de Betuwe, Gelderland.

Dit bericht is geplaatst op 19 februari 2014, in .