Access Bars

Ben jij dat volle gevoel in je hoofd ook zo zat? Dat je niet meer na kunt denken en niks meer kunt onthouden? Ja inderdaad, dat alles teveel is?

Een Access Bars behandeling kan je daar wellicht bij helpen. De Bars zijn de energie banen die over je hoofd lopen. De 32 punten die op deze banen zitten worden door een zachte aanraking geactiveerd zodat de energie weer gaat stromen en de blokkades in je hoofd opgelost worden. Waardoor er weer ruimte ontstaat om, overtuigingen, emoties, oordelen, standpunten en overtuigingen los te laten en te ontspannen.

Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je pc die vol zit. Deze maak je af en toe ook leeg en reset je. Alles wat je steeds hebt opgeslagen, maar niet meer nodig hebt wordt verwijderd. Zo werkt dat dat ook in je hoofd.

Reacties van mensen die een Bars behandeling hebben gehad zijn dat ze veel minder piekeren, minder last hebben van stress, depressie, pijn, slecht slapen, vermoeidheid etc.

Een behandeling waar je je dus helemaal door kunt opladen en bij kunt ontspannen. Mensen ervaren al meer rust en ruimte in hun hoofd tijdens of na een behandeling. Net alsof je een grote schoonmaak hebt gehouden. Je mag het gewoon laten gebeuren, je hoeft er zelf niets aan te doen

Je zult zowel de fysieke als mentale veranderingen ongeveer na 3 á 4 weken gaan opmerken. Sommige merken het al na een paar dagen.

De behandeling gebeurt op een massagetafel of op een ligstoel. Gewoon met kleren aan. Tijdens de behandeling mag er gewoon gepraat worden, en mocht je dat niet willen, lekker liggen en laten gebeuren.

Tarieven:
Behandeling en intake volwassene is €75
Vervolg behandeling volwassene €60
Bij een volwassene duurt een behandeling tussen de 60 en 90 minuten
                    ==================
Behandeling en intake kinderen is €60
Vervolg behandeling kinderen tot 12 jaar €40
Kinderen tot 12 jaar duurt het ongeveer 45 minuten 

Klik hier om een afspraak te maken