Gratis tips

Herken je dat: Zo moe zijn dat je niet eens de energie hebt om te bedenken waar je geen energie voor hebt………

Lees dan verder….

Ik ben zelf ook zo intens moe geweest, dat als ik in de rij voor de kassa stond zowat staande in slaap viel. Ik had op dat moment 4 hele jonge kinderen. Alles was teveel. Kreeg daardoor een heel slecht zelfbeeld, omdat ik vond dat ik het verkeerd deed allemaal. Op een bepaald moment zag ik in dat ik verkeerd bezig was en ben ik zelf gaan bekijken wat ik hier positief aan kon veranderen.
In mijn zoektocht kwam ik uit bij Shiatsu Therapie. Wat mij vooral aansprak in deze vorm van lichamelijke ondersteuning, was het zelfhelend vermogen van het lichaam zelf. Met Shiatsu geef je als het ware het lichaam een duwtje de goede richting op en daarna begint het zelf te helen.
Daarom ben ik dus deze opleiding gaan doen en wil graag vrouwen helpen die in hetzelfde proces zitten waar ik ingezeten heb.
Je kunt dus op een vrij gemakkelijke manier je lichaam en geest opladen, met een beetje hulp van de Shiatsu behandeling.

De Zonnestraal is een belangrijk begrip in mijn dagelijkse leven en staat
voor mij als “licht, energie, dus het leven”. Zonder deze ingrediënten kunnen mensen niet leven. Vanuit deze gedachte heb ik deze naam voor mijn praktijk gekozen.

Mijn passie is om uitgebluste vrouwen / moeders te helpen weer in balans te komen. De zon in hun leven te laten gaan stralen waardoor zij het dagelijkse leven weer aan kunnen.
Het doel van de Shiatsu is niet om alleen bestaande klachten op te lossen of te verlichten, maar ook om het aanwezig zijn en de oorzaken ervan te begrijpen en zo het terug keren van deze klachten te voorkomen. Wij gaan dus samen dit proces aan om dit inzicht te creëren.
Lang voordat ziektes zich openbaren geeft het lichaam aan dat er blokkades zijn waardoor de energie niet meer vrij kan stromen.
Vage klachten waarmee je vaak weer naar huis wordt gestuurd kunnen goed behandeld worden met Shiatsu.
Een klacht staat nooit op zichzelf, het is een uiting van je hele lichamelijke systeem.

Herken je bij jezelf de volgende klachten, dan kan ik je helpen:
– Intense vermoeidheid en geen energie meer hebben
– Burn-out
– Chronische rug- en nekpijn,
– Slaapproblemen, je staat al moe op, alles is je teveel
– Hoofpijnklachten
– Buikklachten
– Stress etc etc
– Emotionele klachten, vermoeidheid en lusteloosheid.
Ik bied behandelingen, begeleiding en advies om jouw vitale kracht en gezondheid te stimuleren.

Herken jij bovenstaande en ben jij ook zo toe aan licht, warmte en meer energie in je lichaam in je dagelijkse leven?
Meld je dan voor mijn gratis weggever….vrouw/ moeder in balans
boordevol met verschillende onderwerpen en tips