Zwangerschaps-massage


Tijdens de zwangerschap zijn er veel veranderingen gaande zowel mentaal als lichamelijk. Gedachten, gevoelens en emoties van de aanstaande moeder hebben invloed op de gezondheid van het ongeboren kindje. Als as moeder gelukkig en ontspannen is werkt dit direct door naar het kindje. Massage is dus prettig voor de moeder en het kindje in de buik.
 
Een massage tijdens de zwangerschap kan lichamelijke ongemakken verlichten, maar ook de mentale spanningen die je ervaart sterk verminderen.
Zo kunnen er onzekerheid, spanningen en angst voor de aanstaande bevalling zijn, of jij als aanstaande moeder zit gewoon niet lekker in je vel.
Een massage zorgt er ook voor dat de spieren soepeler worden, je gaat wat dieper ademhalen en je hoofd komt wat meer tot rust. Zo gaat het lichaam zich herstellen door deze ontspanning. Jij als as moeder gaat dan de ze zwangerschap ook bewuster en intenser ervaren.
Hoe mooi is dat….
 
Uit onderzoek is gebleken dat een zwangerschapsmassage ook positieve effecten heeft op de slaap. Ook dat het zorgt voor minder rugpijn en er minder stresshormonen worden aangemaakt.
Wat er ook ontdekt is, dat er minder premature kindjes geboren worden. Een massage zorgt voor een betere doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingstoffen vrijkomen voor zowel de as moeder als het kindje in de buik.
 
Wil jij ook het maximale positieve gevoel uit je zwangerschap halen voor jou en je kindje …
klik dan hier en maak een afspraak

1e afspraak en intake is €75
vervolg massage €60